Per a donar compliment amb l'establert a la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web.

CLUB HANDBOL MATA DE JONC
c/ Son Espanyolet, núm. 49.    -   07014 - Palma de Mallorca
NIF: G07852346

handbolmatadejonc@gmail.com

CONTACTE: Toni Capó Mir: 610 79 79 72 (President del club)

 CH Mata de Jonc                         @chmatadejonc

JUNTA DIRECTIVA

   PRESIDENT / TRESORER: ANTONI CAPÓ MIR

 VICEPRESIDENT: SEBASTIÀ GUAL GUAL

 SECRETARIA BETI: SERRA GARAU

 VOCAL: GUILLERMO FERNÁNDEZ COLL

 VOCAL: COLOMA FLEXAS VIVES

 VOCAL: MARIA ANTONIA CAÑELLAS MASSOT

BREU HISTÒRIA DEL CLUB

La història del Club d'handbol Mata de Jonc comença l'any 1994 quan un pare de la escola Mata de Jonc, i antic jugador d'handbol i entrenador nacional d'aquest esport, en Rafa Márquez, va promoure entre un grup de pares, nins i nines, la creació d'una escoleta d'handbol: L'escoleta d'handbol de Son Espanyolet (Son Espanyolet és un barri de Palma de Mallorca on es troba l'escola Mata de Jonc).

El primer monitor de l'escoleta d'handbol va ser En Ramon Cunill que, fins la temporada 2005-2006 ha entrenat els equips del nostre club amb uns resultats excel·lents.

El primer any només es jugaven partits amistosos, però al 1995 ja se varen federar els dos primers equips: Aleví i Benjamí.

Al 1996 En Rafa Márquez, En Ramon Cunill i un il·lusionat grup de pares fundaren el Club d'handbol Mata de Jonc.

En el 2008, el Club d'handbol Mata de Jonc va signar un conveni anual de col·laboració amb el Club Bellver, pel qual el Club d'handbol Mata de Jonc s'encarregarà de les categories d'esport escolar (de benjamins fins a cadets), i el Club Bellver s'encarregarà de les categories superiors. D'aquesta manera, els nostres jugadors i jugadores tindran un futur dins del món de l'handbol de categories superiors.

A partir de la temporada 2011-2012 la categoria Juvenil del Club Bellver passa a ser gestionada pel Club d' Handbol Mata de Jonc.

A la temporada 2012-2013, per primera vegada en la història del club, es completen totes les categories de l'handbol masculí amb la incorporació d'un equip sènior, procedent del desaparegut Club Bellver i integrat majoritàriament per jugadors que havien format part ja del club Mata de Jonc en les seves categories inferiors.

HISTÒRIC

CONTACTE: Toni Capó Mir: 610 79 79 72 (President del club)

CLUB HANDBOL MATA DE JONC - C/ Son Espanyolet, 49 - 07014 Palma de Mallorca ----- handbolmatadejonc@gmail.com

 CH Mata de Jonc                         @chmatadejonc